Sankekurser og madlavning tager ca. 6 timer, hvor der sankes i naturen i 2,5-3 timer og herefter tilberedes de sankede svampe, urter og tang til egentlige retter, tilbehør, eddiker, geler eller andet. Hver sanketur er forskellig afhængig af sæsonens svampe, urter og tang. Ved sankekurserne laves der mad over åben ild, på grill, elkomfur eller tranchier, afhængig af om, der er tørke eller afbrændingsforbud.
På sankekurserne medbringer deltagerne urtekniv eller dolk, egen tallerken, bestik og kop. Man skal være klædt i forhold til vejret og da ved sankning ved kyster henter vi tang i vandet, så en gummistøvle, waders eller vandsko er godt at medbringe. Det er en god idé at have små plastbøtter med på kurset, så det er muligt at tage nogle af de tilberedte fødevarer med hjem.
Vi sørger for potter, pander, skåle, tragte og andet køkkengrej og derudover har vi olier, krydderier mv. med. 
Sankekurserne udbydes her på hjemmesiden under menuen arrangementer og billetter kan købes på biletto.
Prisen er 600 kr. pr. person, kurserne gennemføres ved 10 deltagere og der er maksimum 12 deltagere pr. kursus.
Kurserne tager sigte mod at gøre deltagerne mere fortrolige med at hente svampe, urter og tang i naturen og blive mere fortrolig med anvendelse af disse i madlavning.