Chips af blæretang
Blæretang smager rigtig godt, når det er tilberedt som sprøde chips. De kan spises enten alene eller som topping på eksempelvis en torskerognsmad, på en salat eller som tilbehør til […]
Misosuppe
Dyk ned i den japanske kogekunsts essens med Bettina Nada Fellovs opskrift på en autentisk misosuppe. Følg denne trin-for-trin guide for at kreere en hjertevarmende skål misosuppe, der ikke blot […]
Ramsløgspesto
Leder du efter en hurtig, nem og utrolig smagfuld måde at bringe forårets friskhed ind i dit køkken på? Så er Bettina Nada Fellovs opskrift på Ramsløgspesto lige noget for […]
Ramsløgspulver & Ramsløgssalt
Hybenchutney med rosiner og hvidløg
Denne opskrift på hybenchutney kombinerer ikke blot den rige smag af efterårets hyben med krydret hvidløg, ingefær og chili; den er også en hyldest til naturens egne superfoods, som Bettina passioneret sanker i det fri.